Het kan zijn dat u als opdrachtgever het idee heeft voor nieuwbouw. Het plan is al volledig uitgewerkt en klaar om uit voeren.

Freeke Bouwmanagement  kan u ondersteunen bij de contractvorming en directievoering van nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om een individuele woning, een apartementsgebouw of een woningproject, Freeke Bouwmanagement ondersteunt u op die plaatsen, waar voor u meerwaarde gewenst is.

Bouwen lijkt eenvoudig. De kernbegrippen als bouwtijd, waarborgen van kwaliteit, regie in meer- en minderwerk en rapporteren, die in ieder bouwproces van belang zijn, zullen door Freeke Bouwmanagement nauwlettend bewaakt worden.

Het is niet voor niets dat een directievoerder een cruciale rol speelt in het bouwproces. Het komt immers neer op de meerwaarde van optimaal samenwerken. Freeke Bouwmanagement is uitsluitend tevreden als het uiteindelijke resultaat is dat het bouwproject is gerealiseerd binnen de gestelde randvoorwaarden van kwaliteit, prijs en tijd. Speciale aandacht besteedt Freeke Bouwmanagement aan het zorgvuldig verzamelen van alle benodigde revisie- en garantiegegevens. Bij het beheren van panden is de conclusie dat dit vaak een vergeten hoofdstuk is.

Freeke Bouwmanagement heeft ruime ervaring in directievoering van nieuwbouw woningen en appartementsgebouwen.